Video predstavitve:
Eliptiki: Udobje
Eliptiki: Nadzor
Eliptiki: Praktična uporaba
Izbira kardio naprave

 

Katalog fitnes opreme Horizon
Katalog

Eliptični trenažerji

Zabavna in poživljajoča oblika vadbe celega telesa,
posebej zasnovana, da se prilagodi vašemu gibanju.

Eliptični trenažerji

Eliptične vadbene naprave, svetovno gledano, omogočajo najbolj priljubljeno obliko vadbe celega telesa in sodijo med najbolj pogosto uporabljene naprave v fitnes centrih. Eliptični trenažerji znamke Horizon Fitness združujejo tekoče in naravne gibe z učinkovito in za sklepe ne obremenjujočo vadbo. Pri nas boste našli veliko izbiro eliptičnih trenažerjev, katerih skupna lastnost so veliki, proti-zdrsni pedali, nizka vstopna točka in seveda kvaliteta.

 
Od pedalov do zaslona, pri nas se lahko vedno zanesete na napredno tehnologijo. Vsi deli na napravi so proizvedeni v isti tovarni; rezultat je najvišja in sledljiva kakovost. Naši biomehanski strokovnjaki so v ospredje postavili gladkost in naravnost gibov – ergonomijo, kar smo dosegli s pogonom na sprednje kolo in nizkim Q-faktorjem, to je razmakom med pedali.
Razvrsti po:
Eliptični trenažer Andes 3 Viewfit
Z enostopenjskim mehanizmom za zlaganje in 10 različnimi programi je to vadbeno kolo odlična rešitev za fitnes. Okvir S..
Cena: 1.298,00€
Brez DDV: 1.063,93€
Eliptični trenažer Andes 5 Viewfit
DOMISELNA KOMBINACIJA FUNKCIONALNOSTI IN ZABAVE: Eliptični trenažer Andes 5 nudi 20 nastavitev upora. Konzola je opremljena z m..
Cena: 1.498,00€
Brez DDV: 1.227,87€
Eliptični trenažer Andes 7i Viewfit
Z indukcijsko zavoro za natančne, trenutne spremembe upora in obsežne možnosti programiranja, je Andes 7I popoln eliptični tren..
Cena: 1.798,00€
Brez DDV: 1.473,77€
Eliptični trenažer Syros PRO
ENOSTAVNEJŠI ZAČETEK: odlična cena za resen uvod v učinkovito vadbo ce­lotnega telesa. Trendovska oblika in enostavno upravljan..
Cena: 698,00€
Brez DDV: 572,13€
Horizon Fitness Slovenija © 2023   |  radar detektor