Garancija

 
Vsi artikli imajo garancijo. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki za posamezne artikle so navedeni na garancijskih listih. Na vse Horizon Fitnes izdelke vam nudimo 1 (eno) letno garancijo*.
 
* Velja izključno za zasebno uporabo. Garancija ne velja v primeru javne uporabe, v primeru obrabe delov, postavitev in vzdrževanje sta izvzeta.
 
 
 
PRAVICA DO VRAČILA BLAGA
 
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@unifitnes.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V roku 30 dni od odstopa od pogodbe mora, na lastne stroške, blago vrniti ponudniku. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je bilo blago uničeno, pokvarjeno, ali se je njegova količina zmanjšala, že ob njegovem prevzemu in za to ni kriv kupec.
 
Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe oziroma v skladu s predhodnim prejemom zavrnjenega blaga. Vračilo vplačil bo izvršeno na TRR kupca.
Horizon Fitness Slovenija © 2023   |  radar detektor