Pogoji poslovanja

S spletno trgovino fitnes naprav Horizon upravlja podjetje Unifitnes, d.o.o., ekskluzivni zastopnik fitnes opreme Horizon, Vision in Matrix. Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik ter si pridobi pravico do nakupa.

 
 
CENE IN PLAČILNI POGOJI
 
V spletni trgovini so objavljene redne cene in popusti. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene nimajo vnaprej določene veljavnosti; v primeru sprememb, pričnejo nove cene veljati v trenutku objave.  
 
Redne cene in popusti veljajo ob naslednjih plačilnih pogojih:
 
100% plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (Pošta Slovenije);
100% plačilo predračuna z nakazilom na TRR ponudnika;
Od trenutka, ko kupec naročilo odda in ga ponudnik potrdi (kupec prejme, na svoj elektronski naslov, sporočilo o potrditvi naročila), so cene in drugi pogoji fiksirani ter veljajo za ponudnika in kupca.
 
 
Garancija
 
Vsi artikli imajo garancijo. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki za posamezne artikle so navedeni na garancijskih listih.
 
 
 
Postopek nakupa
 
1. ODDAJA NAROČILA; Kupec, v skladu z navodili o rabi spletne trgovine, naročilo odda. Pred oddajo naročila, se kupec registrira v spletni trgovini in na elektronski naslov prejme sporočilo o aktivaciji povezave (zahtevani podatki ob registraciji: ime, priimek, naslov, e-poštni naslov, kontaktni telefon).
 
2. NAROČILO NA ČAKANJU; Ko kupec naročilo odda, prejme na svoj elektronski naslov obvestilo, da je bilo njegovo naročilo sprejeto in je trenutno na čakanju. V roku ene ure po prejemu tega obvestila, ima kupec možnost preklicati naročilo.
 
3. POTRDITEV NAROČILA; V primeru, da kupec, v roku ene ure, naročila ne prekliče, gre le-to v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik naročilo pregleda, preveri rok dobave naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko, za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave, pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, nato pa mu po elektronski pošti posreduje obvestilo o potrditvi naročila in o predvidenem roku dostave. S potrdilom naročila je pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom nepreklicno sklenjena. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun). Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.
 
4. ODPREMA BLAGA; V skladu z dogovorjenim rokom dostave, ponudnik blago pripravi, odpošlje in o tem, po elektronski pošti, kupca obvesti. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.
 
 
 
Pravica do vračila blaga
 
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@unifitnes.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V roku 30 dni od odstopa od pogodbe mora, na lastne stroške, blago vrniti ponudniku. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je bilo blago uničeno, pokvarjeno, ali se je njegova količina zmanjšala, že ob njegovem prevzemu in za to ni kriv kupec.
 
Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe oziroma v skladu s predhodnim prejemom zavrnjenega blaga. Vračilo vplačil bo izvršeno na TRR kupca.
 
 
 
Vrnjeni artikli 
 
Vrnjeni artikli so artikli, ki so bili vrnjeni, zaradi pomanjkljivosti (poškodovana embalaža, praske na ohišju, itd.). Tip pomanjkljivosti oziroma stanje artikla je zapisano ob posameznem artiklu in tudi na računu.  
 
Pri artiklih, ki so kategorizirani kot 'Vrnjeni artikli' je možna zamenjava za artikel enake vrednosti (ali artikel višje vrednosti z doplačilom razlike). V primeru nedelovanja artikla je stranka upravičena do popravila v skladu z garancijskim rokom ali do odstopa od pogodbe v skladu z zgoraj navedenimi roki.
 
 
 
Poštnina
 
Poštnina za dostavo na območju Slovenije je BREZPLAČNA.
 
 
 
Varovanje osebnih podatkov
 
Ponudnik se zavezuje k varovanju osebnih podatkov uporabnika; hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine, pri registriranih članih dodatno tudi: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje ponudb, računov in ostalega poslovanja, potrebnega za uspešno izvedbo uporabnikovih nakupov. Uporabnikovi podatki ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
 
Uporabnik se zavezuje, da bo poskrbel za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.
 
 
 
PRITOŽBE
 
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov ter se trudi izpolnjevati svojo dolžnost po vzpostavitvi učinkovitega sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav, kupec pritožbo odda prek e-poštnega naslova info@unifitnes.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
 
 
Želimo vam prijetno nakupovanje v spletni trgovini Horizon!
 
Vaša Horizon ekipa
 
 
 
*Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Horizon Fitness Slovenija © 2023   |  radar detektor