Video predstavitve:
Sobno kolo: Udobje
Sobno kolo: Nadzor
Sobno kolo: Praktična uporaba
Izbira kardio naprave

 

Katalog fitnes opreme Horizon
Katalog

Sobna kolesa

Zelo prijeten način, kako ostati v kolesarski formi skozi leto
ali preprosto izboljšati svoje zdravje.

Sobna kolesa

Pri sobnih kolesih je udobje ključni kriterij doseganja zastavljenih ciljev ter zabave med vadbo. Temu kriteriju smo podredili naš »know-how« s področja oblikovanja, biomehanike in multimedije. Rezultat investicij na napravah so med ostalim več pozicijsko nastavljivo krmilo, nizek vstop / izstop, vertikalno in horizontalno nastavljiv sedež kot tudi številne programske funkcije. Rezultat za uporabnike pa udobna, zabavna in brez stresna vadbena izkušnja.

Klasične pozicije kolesarjenja omogočajo naši »upright« modeli, s polležečimi kolesi pa smo vadbo približali tudi starejšim osebam, osebam s težavami v križu in nenazadnje rekreativcem, ki želijo spremembo v svojem ustaljenem treningu.
Najboljši približek naravnemu kolesarjenju, ki ga zasledujejo predvsem rekreativni in napredni kolesarji, pa omogočajo naši »indoor cycle« modeli.
Razvrsti po:
COMFORT 5i
UDOBNO SE NAMESTITE IN UŽIVAJTE V SPROŠČENI VOŽNJI: udobna vadba skozi ves trening. Ergonomsko oblikovan sedež, podstavki za pa..
Cena: 699,00€
Brez DDV: 572,95€
COMFORT Ri
UDOBNO SE NAMESTITE IN UŽIVAJTE V SPROŠČENI VOŽNJI: udobna vadba skozi ves trening. Ergonomsko oblazinjen sedež, naslonjalo z l..
Cena: 1.049,00€
Brez DDV: 859,84€
Elite R4000
PRESEŽEK SERIJSKO: polležeče ali pokončno kolo, v vsakem primeru sta udobje in kvaliteta zagotovljena. Passport Ready za virtua..
Cena: 1.199,00€
Brez DDV: 982,79€
Elite U4000
PRESEŽEK SERIJSKO: polležeče ali pokončno kolo, v vsakem primeru sta udobje in kvaliteta zagotovljena. Passport Ready za virtua..
Cena: 999,00€
Brez DDV: 818,85€
Paros PRO
NOV ZAGON S SERIJO PAROS: klasičen ergometer v pomlajeni obliki. Nastavljivo krmilo s senzorji srčnega utripa, ergonomsko oblik..
Cena: 499,00€
Brez DDV: 409,02€
S3
RESNIČEN OBČUTEK KOLESARJENJA: Indoor Cycle S3 kolo združuje trening za moč in trening za vzdržljivost. Indoor Cycle S3 vam pon..
Cena: 599,00€
Brez DDV: 490,98€
Horizon Fitness Slovenija © 2018   |  radar detektor