Video predstavitve:
Sobno kolo: Udobje
Sobno kolo: Nadzor
Sobno kolo: Praktična uporaba
Izbira kardio naprave

 

Katalog fitnes opreme Horizon
Katalog

Sobna kolesa

Zelo prijeten način, kako ostati v kolesarski formi skozi leto
ali preprosto izboljšati svoje zdravje.

Sobna kolesa

Pri sobnih kolesih je udobje ključni kriterij doseganja zastavljenih ciljev ter zabave med vadbo. Temu kriteriju smo podredili naš »know-how« s področja oblikovanja, biomehanike in multimedije. Rezultat investicij na napravah so med ostalim več pozicijsko nastavljivo krmilo, nizek vstop / izstop, vertikalno in horizontalno nastavljiv sedež kot tudi številne programske funkcije. Rezultat za uporabnike pa udobna, zabavna in brez stresna vadbena izkušnja.

Klasične pozicije kolesarjenja omogočajo naši »upright« modeli, s polležečimi kolesi pa smo vadbo približali tudi starejšim osebam, osebam s težavami v križu in nenazadnje rekreativcem, ki želijo spremembo v svojem ustaljenem treningu.
Najboljši približek naravnemu kolesarjenju, ki ga zasledujejo predvsem rekreativni in napredni kolesarji, pa omogočajo naši »indoor cycle« modeli.
Razvrsti po:
Sobno kolo COMFORT 5i Viewfit
UDOBNO SE NAMESTITE IN UŽIVAJTE V SPROŠČENI VOŽNJI: udobna vadba skozi ves trening. Ergonomsko oblikovan sedež, podstavki za pa..
Cena: 798,00€
Brez DDV: 654,10€
Sobno kolo COMFORT 7i Viewfit
    Večnamensko krmilo omogoča različne položaje oprijema za še več udobja in vsestranskosti pri treningu. Pr..
Cena: 998,00€
Brez DDV: 818,03€
Sobno kolo COMFORT Ri Viewfit
UDOBNO SE NAMESTITE IN UŽIVAJTE V SPROŠČENI VOŽNJI: udobna vadba skozi ves trening. Ergonomsko oblazinjen sedež, naslonjalo z l..
Cena: 1.098,00€
Brez DDV: 900,00€
Sobno kolo GR6
Pridobite edinstven občutek cestnih dirk v svojih štirih stenah. Notranji cikel GR6 ustvarja odpornost preko magnetne zavore EC..
Cena: 998,00€
Brez DDV: 818,03€
Sobno kolo GR7
To je pravi dirkalni stroj. GR7 z zadnjim pogonom in indukcijskim zavornim sistemom ponuja ambicioznim športnikom najboljš..
Cena: 1.298,00€
Brez DDV: 1.063,94€
Horizon Fitness Slovenija © 2023   |  radar detektor