Video predstavitve:
Tekalne steze: Udobje
Tekalne steze: Nadzor
Tekalne steze: Praktična uporaba
Izbira kardio naprave

 

Katalog fitnes opreme Horizon
Katalog

Tekalne steze

Oblikovane za tiho in dolgotrajno delovanje,
s prostornimi oblazinjenimi pasovi in zmogljivimi motorji.

Tekalne steze
S tekalno stezo lahko, ne glede na vreme in letni čas, svojemu telesu zadostite potrebo po gibanju. Priljubljenost tekalnih stez se je v zadnjih letih močno povečala. Horizon Fitness je vodilni svetovni ponudnik tekalnih stez, ki združujejo enostavnost delovanja, visoko zmogljivost in kakovost. Motorji visoko zmogljivih tekalnih stez so zelo tihi in ponujajo navedeno moč konjev s stalno obremenitvi-jo * (trajna obremenitev), (≤ 1 sekunde).
 
Želite trenirati za tek na 10 km? Potem so močan motor, široka in dolga tekalna površina ter blažilni sistem ključnega pomena.Vam manjka motivacije? Potem izberite tekalno stezo, kompatibilno s PASSPORT MEDIA PLAYER in komaj boste čakali na novo vadbo. Vam v sobi primanjkuje prostora? Ni problema, saj so naše tekalne steze opremljene z zložljivimi mehanizmi in transportnimi kolesi.
 
Ne glede na to, kakšne cilje ste si zastavili ali kakšne so vaše zmogljivostim, pri nas vam zagotavljamo prvovrstno kvaliteto. Ublažene tekalne steze, ki so zložljive, tihe, močne, zabavne, varne, trajne,…s podporo pri doseganju vaših ciljev.
 
* ne največjo močjo (peak), kot zavajujoče navajajo nekateri konkurenti
Razvrsti po:
Tekalna steza Adventure 1
S svojim uporabnikom prijaznim upravljanjem in prožnim zložljivim okvirjem je ta tekalna steza idealna za obiskovalce in tekalc..
Cena: 1.298,00€
Brez DDV: 1.063,94€
Tekalna steza Adventure 3 Viewfit
S svojim uporabnikom prijaznim upravljanjem in prožnim zložljivim okvirjem je ta tekalna steza idealna za obiskovalce in tekalc..
Cena: 1.598,00€
Brez DDV: 1.309,84€
Tekalna steza Elite T5.1 Viewfit
Z našo robustno in prostorsko varčno tekalno stezo imate širok nabor programskih in zabavnih funkcij, ki bogatijo vašo dnevno v..
Cena: 2.098,00€
Brez DDV: 1.719,67€
Tekalna steza Elite T7.1 Viewfit
Odkrijte številne napredne funkcije, zaradi katerih bo vaše napredek hitrejši kot kadarkoli prej in izkusite edinstveno stabiln..
Cena: 2.398,00€
Brez DDV: 1.965,57€
Horizon Fitness Slovenija © 2023   |  radar detektor